Ferrera: 'Heel tevreden over prestatie'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ferrera: 'Heel tevreden over prestatie'
Foto: © SC

Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van KSK Beveren. Club bracht weinig spectaculair voetbal, maar trainer Emilio Ferrera was uiteraard wel tevreden met het resultaat.

"Ik ben heel tevreden met onze prestatie vanavond, want Beveren maakte het ons niet makkelijk", vertelt Ferrera op clubbrugge.be. "We toonden veel respect voor onze tegenstander en weigerden in hun strategie van de counter te lopen. Eigenlijk had de match na 45 minuten gespeeld moeten zijn. Bij die 1-0 creëerden we een aantal kansen die er ook hadden moeten ingaan. Op het einde van de eerste helft was er dan ook nog die penalty overtreding op Balaban.” 

Ook Koen Daerden, die het tweede doelpunt van de avond scoorde, toonde zich tevreden. "Mijn doelpunt kwam geen moment te laat. Bij 1-0 blijft het altijd gevaarlijk. Over de volledige wedstrijd kreeg Beveren maar één kans, maar als die erin gaat, wordt het hier nog erg lastig voor ons. We hadden vandaag het tempo niet onder controle: soms ging het te traag, dan weer te vlug en sloegen we een man over. Het belangrijkste is dat we, ondanks de defensieve ingesteldheid van Beveren, toch een redelijk aantal kansen creëerden." [TH]   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties