Interesse voor Deschacht, Mpenza blijft

Kristof Blomme
| 0 reacties
Interesse voor Deschacht, Mpenza blijft
Foto: © SC

Olivier Deschacht kan rekenen op interesse uit de Premier League. Promovendus Sheffield United ziet de linksachter van Anderlecht wel zitten. Daarnaast zal Mbo Mpenza waarschijnlijk toch in Brussel blijven. 

Olivier Deschacht speelt een goed seizoensbegin. Dat is ook Sheffield United niet ontgaan. De Engelse promovendus heeft immers een oogje op de linksachter van Anderlecht. De kans dat Deschacht naar Engeland vertrekt is echter klein. Paars-wit en de speler zelf bereikten immers bijna een akkoord omtrent een contractverlenging tot 2010. 

Ook Mbo Mpenza blijft waarschijnlijk bij Anderlecht. De 29-jarige aanvaller, die weinig aan spelen toekomt, gaf eerder nochtans aan te willen vertrekken. Voorlopig kwam er bij Anderlecht echter geen concreet bod binnen voor Mpenza. In december wordt de zaak herbekeken. Mbo heeft nog een contract tot 2008 bij de Brusselaars. 

Anthony Vanden Borre zal dan weer de levieten worden gelezen. Dinsdagmiddag moesten Goor, Schollen, Van Damme en Vanden Borre niet meetrainen aangezien ze zich om 17 uur bij de Rode Duivels moesten melden. Er werd wel afgesproken dat het viertal zich vooraf even zou komen melden. Vanden Borre, die na drie weken stilte voor het eerst weer met de pers zou spreken, stuurde zijn kat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties