KRC Genk hofleverancier -19-jarigen

Eddy Leysen
| 0 reacties
KRC Genk hofleverancier -19-jarigen
Foto: © SC

Terwijl de Rode Duivels zich opmaken voor de onverwacht belangrijke wedstrijd in Armenië en de beloften zich klaarstomen voor de kwalificatiewedstrijd in Ierland, werken de -19-jarigen een dubbele confrontatie tegen Canada af.

Nadat midden augustus Turkije de tegenstander was in Aarlen en Bertrix, nemen de jongeren van coach Marc Van Geersom het deze keer op tegen Canada. Zaterdagavond om 20 uur wordt de wedstrijd op Staaien afgewerkt, maandag gebeurt dit op hetzelfde tijdstip in Maasmechelen.

Bondscoach Van Geersom riep maar liefst 22 spelers op die deze dubbele confrontatie zullen afwerken. Racing Genk levert maar liefst vier spelers. Met doelman Sinan Bolat, Robin Henkens, Sven Verdonck en Jelle Vossen doet geen enkele ploeg beter, al komt Lierse dicht in de buurt. Voor de Kempenaars zijn Yoni Buyens, Kane Develer en Jérome Vanderzijl bij de geselecteerden.

Voor RSC Anderlecht tekenen Michale Kone en Sven Kums partij, voor Lokeren doen dit Kwinten Clappaert en Stijn De Wilde. Het laatste duo wordt geleverd door Moeskroen met Jeremy Huyghebaert en Daan Van Gijseghem.

Van deze 22 spelen er drie in het buitenland. Jelle De Bock (PSV) en Davy Vandenbroeck (RKC Waalwijk) zijn in Nederland aan de slag, David Pollet speelt bij het Franse Lens.

De overige geselecteerden zijn Brecht Capon (Club Brugge), Jelle Cherlet (Deinze), Cedric De Troetsel (Brussels), Simone Mignolet (Sint-Truiden), Tom Raes (Roeselare) en Vittorio Villano (Sporting Charleroi).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties