Vucinic en Defendi tekenen bij AS Roma

Vucinic en Defendi tekenen bij AS Roma
Foto: © SC

Donderdagavond om 19u sluit de transfermarkt in Italiƫ. Tegen dan moeten alle getransfereerde spelers immers geregistreerd zijn. Vele clubs ontbreken echter nog wel een bepaalde speler en vele transfers worden dan ook pas op het einde afgerond. Zo trok AS Roma woensdagavond nog Mirko Vucinic (foto) en Rodrigo Defendi aan.
 
Vucinic wordt voor een seizoen van Lecce geleend en dat kost Roma 3,25 miljoen euro. De Romeinse club heeft op het einde van het seizoen tevens de optie om voor 7,5 miljoen de spits definitief over te nemen. Vucinic zal tijdens zijn eerste seizoen 1,07 miljoen euro verdienen en als Roma beslist om de optie te lichten zal hij het eerste seizoen 1,6 miljoen euro verdienen, het tweede 1,8 miljoen euro en het derde en het vierde 2,1 miljoen euro. Lecce krijgt eveneens 50 % van de transferrechten van aanvaller Alessandro Tulli die afgelopen seizoen aan Triestina werd uitgeleend.
 
AS Roma leent ook voor een seizoen met een koopoptie Rodrigo Defendi van Tottenham Hotspur, maar Young-Pyo Lee blijft in Londen. Beide clubs hadden een overeenkomst en ook de speler had een overeenkomst met de Romeinse club, maar toen de medische testen aan de beurt waren vertelde de Zuid-Koreaan dat hij om persoonlijke redenen zijn gedacht heeft veranderd.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties