Superstar Bosko mag vrezen voor z'n toekomst

Thomas Dubois
| 0 reacties
Superstar Bosko mag vrezen voor z'n toekomst
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bosko Balaban is en blijft een ondoorgrondelijke speler. Zoals u al uitgebreid kon lezen op Voetbalkrant.com verliet de speler samen met nog twee andere Kroatische internationals afgelopen weekend het oefenkamp van Kroatië om 30 kilometer verder in een populaire discotheek te gaan fuiven. Daar werden ze betrapt door een fotograaf die de spelers maar al te graag op foto vastlegde. Het gebeurde eerder toevallig want de fotograaf was eigenlijk ter plaatse na een schietincident.
 
Sindsdien is ‘Superstar Bosko’, zo wordt ie in Kroatië genoemd, samen met z’n twee ploegmaats, Srna en Olic, niet weg te denken uit de eerste pagina’s van de Kroatische kranten. Bosko Balaban mag terecht vrezen voor de rest van z’n carrière als international. Bondscoach Bilic heeft alvast geen medelijden. “Het gaat er bij mij niet in dat drie belangrijke spelers amper drie dagen voor een interland zonder toestemming het hotel uitsluipen om zich te bezatten.”
 
Bosko beseft wel dat hij te ver gegaan is en verontschuldigde zich ondertussen reeds uitgebreid. Veel zal het niet baten, Balaban mag alvast beginnen met 4.100 euro boete te betalen, de hoogste ooit gegeven. Het lijkt erop dat er een nieuwe soap ontstaan is rond Balaban –die sowieso al een graag geziene speler was voor de pers door z’n sterallures- en co.
 
Bij Club Brugge reageren ze voorlopig afwachtend op het nieuws uit Kroatië. Ze willen eerst en vooral de versie van Balaban afwachten om eventuele conclusies te trekken. “Afgezien van zijn teleurstelling dat hij tegen Anderlecht niet mocht starten, hebben we dit seizoen nog geen problemen gehad met Bosko.” Aldus coach Ferrera. Na z’n contractverlenging leek het alsof hij z’n hele leven zou beteren, maar niets is minder waar. Bij een wissel is hij nog steeds nukkig, de pers ziet hij nog altijd liever gaan dan komen en wat z’n uitgaansleven in België betreft is het een publiek geheim dat hij ook hier vaak de bloemetjes durft buiten te zetten. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties