Clubs tegenstander verliest midweekduel

Thomas Dubois

Ruzomberok, de Slovaakse tegenstander van Club Brugge in de eerste ronde van de Uefa-beker, heeft zijn midweekduel tegen Zilina verloren. Een kater van formaat voor Ruzomberok, want de wedstrijd tegen Zilina was een heuse topper.

Zilini is de huidige leider in de Slovaakse competitie. Voor de wedstrijd had Zilina al een voorsprong van twee punten op Ruzomberok. Die voorsprong werd dankzij de 2-0 winst uitgebouwd tot vijf punten. Vrsic scoorde twee keer, één keer voor en één keer na de rust.

Club Brugge verdedigt volgende donderdag thuis een 0-1 voorsprong uit de heenwedstrijd tegen Ruzomberok.

AC Milan, de tegenstander van Anderlecht in de Champions League, deed het heel wat beter. De Milanezen wonnen thuis met 1-0 van Ascoli. Jankulovski scoorde in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd. [TH]

Auteur: Van der Planken A.