Peeters komt het uitleggen in Studio 1

Thomas Dubois
| 0 reacties
Peeters komt het uitleggen in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar wekelijkse gewoonte staat er op op zondagavond ‘Studio 1 op zondag’ geprogrammeerd. Daarin wordt gastheer Frank Raes bijgestaan door Jerko Tipuric en Filip Joos. Tipuric was al trainer bij verschillende eersteklassers en heeft een aparte kijk op het voetbal die hij graag met de rest van de analisten zal delen. Filip Joos is een voetbaldier in hart en nieren. Wanneer hij het spelletje niet analyseert, speelt hij het bij vierdeklasser Lyra.
 
Bij de drie aan tafel schuift Bob Peeters. Bob dwaalde op het EK in 2000 nog rond op zoek naar een Roemeen, maar heeft nu grotere zorgen aan z’n hoofd. Peeters en zijn Lierse prijken momenteel op een laatste plaats. Tien jaar geleden nog speelde de ploeg kampioen met Peeters erbij. Peeters komt het allemaal uitleggen aan tafel bij Frank en geeft een antwoord op de meest prangende vragen. Hoe staat Lierse ervoor na de zaak-Ye? En hoe moet het verder nu het Trost-effect uitgewerkt lijkt.
 
In ‘pinanti is pinanti’ neemt Philippe Desmet het op tegen François Van der Elst. Van der Elst speelde in eigen land voor Lokeren en Anderlecht om vervolgens bij West Ham United en de New York Cosmos aan de slag te gaan. Tegenstander Desmet hield er een bescheidener carrière op na. Hij is vooral bekend van z’n carrière bij SV Waregem, verder speelde hij ook nog voor Rijsel, Kortrijk en Charleroi. Aan Philippe Vande Walle om het kaf van het koren te scheiden. 
 
Natuurlijk is er ook aandacht voor het voetbal van de speeldag en zijn er beelden van de zondag gespeelde West-Vlaamse derby Zulte Waregem - SV Roeselare. [AN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties