Stopt Bylois spreekkoren Antwerp-aanhang wel?

Dirk Pieters
| 0 reacties
Stopt Bylois spreekkoren Antwerp-aanhang wel?
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Vorige week nam Germinal Beerschot het op tegen Westerlo, niet veel bijzonder zal u denken. Maar toch stonden de kranten vol over deze wedstrijd. Westerlo-speler Bernt Evens (ex-Antwerp) kreeg de volle lading van de Germinal Beerschot-fans en stak in die wedstrijd zijn middelvinger op naar de thuisaanhang.

Zowel Evens als de fans van het Kiel kwamen negatief in de krant, maar ook vroegen veel mensen zich af waarom scheidsrechter Raf Bylois de wedstrijd niet had stopgezet bij de vele spreekkoren uit het Germinal Beerschot-vak. Bij het begin van het seizoen werd er vanuit de scheidsrechterswereld gezegd dat na dergelijke spreekkoren, de wedstrijd zal worden stilgelegd, maar dat gebeurde dus niet.

Dit weekend speelt Antwerp op eigen veld tegen Tienen. Scheidsrechter van dienst is Raf Bylois. Opmerkelijk is dat ex-Germinal Beerschot-speler Bram Verbist in het doel staat bij Tienen. De Antwerp-supporters beloofden de doelman alvast een warm onthaal. Slogans als: 'Bram Verbist in het doel, dan speel je met Tienen' of 'Remember de 5-3' zullen zaterdagavond zeker van de partij zijn. Toch zullen de ogen ook op scheidsrechter Bylois gericht zijn. Zal hij het deze keer wel aandurven om de wedstrijd stil te leggen als de Antwerp-aanhang het op Verbist heeft gemunt? [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties