Clement: 'Balaban is exponent van succes'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Clement: 'Balaban is exponent van succes'
Foto: © SC

Club Brugge won afgelopen weekend met 1-0 van Germinal Beerschot. Hierbij hield Club opnieuw de nul en daarmee wordt de kritiek van buitenaf opnieuw de mond gesnoerd. Kritiek die vooral gericht is op het duo centraal in de verdediging. Dat duo wordt gevormd door Philippe Clement en Birger Maertens. Beiden gaven hun visie op de wedstrijd in Het Laatste Nieuws.
 
"We hebben onze ijzersterke mentaliteit bewezen. Niet één speler legde zich neer bij een gelijkspel. Langzaam keert het oude Club Brugge terug: iedereen vecht voor elkaar. In dat geheel is Bosko Balaban de exponent. Alweer een fantastische match van Bosko. Bij hem zit alles in het kopje", legt Clement uit. Clement had wel even geluk toen de ref een strafschopfout onbestraft liet. "Colman gaat gretig liggen. Maar ik raakte hem wel degelijk. De scheidsrechter kan een strafschop fluiten."
 
Ook Birger Maertens toonde zich achteraf heel tevreden. Vooral ook omdat de nul gehouden werd. "Daar gaat in de media wellicht weer geen letter over verschijnen. Men doet maar. Belangrijk is dat Club weer getoond heeft hoeveel karakter en kwaliteit we hebben", verklaart de centrale verdediger. "Dat we fysiek paraat zijn, was vanavond wel heel duidelijk. Het was intens genieten bij die verlossende goal van Englebert. Daar doe je het voor. Bedankt supporters." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties