Lyon blijft het zeer goed doen

Dirk Pieters

Olympique Lyon blijft het enorm goed doen in de Champions League. De Franse landskampioen was veel te sterk voor het Roemeense Steaua Boekarest. Het werd 0-3.

Door deze overwinning blijft Lyon alleen op kop met zes punten uit twee wedstrijden. Real Madrid en Steaua hebben er beiden drie en Dynamo Kiev blijft puntenloos na twee duels.

Lyon was in de eerste helft de betere ploeg, maar het duurde enorm lang alvorens de Franse ploeg dat in een doelpunt kon omzetten. Twee minuten voor de rust zorgde Fred voor de openingstreffer.

Na de rust ging Lyon meteen verder met aanvallen en dat vertaalde zich al snel in de 0-2. Dit keer was het Tiago die de weg naar de netten kon vinden. Helemaal op het einde van de wedstrijd zorgde Benzema voor de derde treffer. [AN]