Wat scheelt er met Vandenbergh?

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Wat scheelt er met Vandenbergh?
Foto: © SC

Wat scheelt er met Kevin Vandenbergh? De eens zo populaire spits scoorde nog maar twee keer dit seizoen, raakt geen bal en wordt zelfs uitgefloten door zijn eigen supporters. Het Laatste Nieuws ging op onderzoek uit.

Volgens Genk-specialist Wilfried Van Moer kijkt Vandenbergh beter uit naar een nieuwe club. "Ik denk dat Kevin beter vertrekt bij Genk", legt Van Moer uit. "Het rommelt al een tijdje, ook vorig jaar moest hij vaker op de bank zitten dan hem lief was. Kevin scoort momenteel niet vlot en zit veel op de bank, terwijl de rest van de ploeg wel goed speelt en punten pakt. Volgens mij is het vooral een kwestie van vertrouwen, of beter: van een gebrek aan vertrouwen. Terwijl Kevin net het type is dat veel vertrouwen nodig heeft en veel moet kunnen spelen."

Genk-hulptrainer Pierre Denier relativeert meer. "De lat ligt bij Genk heel erg hoog", aldus Denier. "Als Kevin niet scoort, dan begint het publiek te mekkeren. Dat doen ze bij andere spelers trouwens ook. Vandenbergh zat zaterdag niet goed in de wedstrijd en dus hebben we hem gewisseld, om hem in bescherming te nemen. Zo'n dingen gebeuren. Kevin heeft nog een heel mooie toekomst bij Racing Genk, zijn verhaal hier is nog lang niet gedaan. Ik verwacht dat Kevin dit seizoen nog een stuk of 10 à 15 goals zal maken. Wat ons betreft is er dan ook helemaal geen probleem." [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties