Balaban: 'De slotminuut is voor mij'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Balaban: 'De slotminuut is voor mij'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bosko Balaban deed het gisteren nog maar eens. De Mister Europe van Club Brugge trapte z'n team in de slotminuten voorbij Ruzomberok. De Kroaat reageerde op z'n eigen cynische manier op dat doelpunt.

"Het wordt misschien een afgezaagd scenario, maar het is duidelijk dat ik stilaan een patent heb op het scoren van beslissende goals in de slotminuut", legt een lachende Balaban uit in Het Laatste Nieuws. "Met mij heeft een tegenstander nooit gedaan. Ik blijf altijd loeren op die ultieme kans. Daarvoor word ik goed betaald. De slotminuut is altijd voor mij."

'We zijn vandaag duidelijk niet met de goede ingesteldheid het terrein op gestapt. Club was te zegezeker na de winst in Slovakije. Onze start kon nog gedeeltelijk door de beugel, maar na het openingskwartier was de slapheid in de rangen troef. Het beterde er niet op toen Ruzomberok met een lucky goal op voorsprong kwam. De twijfel maakte zich meester van de ploeg. Mentaal kregen we een klop. Niemand voetbalde nog met vertrouwen. Gelukkig hebben we dat recht gezet."

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties