Brys: 'Doodjammer dat we niet scoorden'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Brys: 'Doodjammer dat we niet scoorden'
Foto: © SC

Germinal Beerschot speelde zaterdagavond 0-0 gelijk op het veld van Lokeren. Trainer Marc Brys was na de wedstrijd matig tevreden.

"Achteraf moeten we misschien toch nog tevreden zijn met dit gelijkspel, want het werd een moeilijke wedstrijd", vond de Germinal Beerschot-coach. "Ik vond dat we de partij vanaf het begin snel vastpakten. Gedurende een goeie vijfentwintig minuten creëerden we een duidelijk overwicht, voornamelijk door goede en vlotte combinaties op de flanken. Het is doodjammer dat we daar en toen niet scoorden."

"We hadden vooral veel last met het overbevolkte middenveld van Lokeren. Dat maakte combineren moeilijk. We vonden niet voldoende ruimte... en gaandeweg moesten we zelfs het middenveld prijsgeven. Om te vermijden dat we nog meer in de verdrukking zouden geraken, bracht ik Justice Wamfor in. Hierdoor kregen we opnieuw meer voet in de centrale as, en konden we bij momenten zelfs weer uitbreken en counteren. De snedigheid van het eerste halfuur was echter verdwenen. Toch versierden we vijf minuten voor affluiten nog een unieke mogelijkheid op de 0-1, toen Jurgen Cavens zich mooi door de Lokerse afweer werkte. Bij de afwerking liep het echter mis. Jammer voor Jurgen, jammer voor ons."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties