Geeraerd: 'Zat meer in'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geeraerd: 'Zat meer in'
Foto: © SC

Roeselare ging zaterdagavond laat, maar terecht onderuit op het veld van Standard. Trainer Dirk Geeraerd was teleurgesteld, maar gaf wel grif toe dat de zege van Standard verdiend was.

"We waren naar hier gekomen om vanuit een goeie organisatie te proberen te prikken en voor de rust lukte dat werkelijk uitstekend", vertelt Geeraerd op ksvr.be. "We konden hun gevaarlijke flanken bovendien goed opvangen en zorgden voor een goeie omschakeling van verdediging naar aanval. En wanneer zij er toch doorkwamen, stond ook Jurgen Sierens daar nog. Na de rust ging alles moeizamer en zeker toen De Camargo in de ploeg gebracht werd, werd het nog moeilijker omdat die nog hoger ging spelen. Reken daar nog eens de interventies van de steeds dieper oprukkende Fellaini bij en de druk werd steeds hoger. Hun keeper had bovendien al met klasse een verraderlijk schot van Barbé gepakt, zodat ons ene doelpuntje uiteindelijk niet voldoende bleek om hun slotoffensief te overleven."

"Jammer, wat we hadden een puntje best kunnen gebruiken en het zat er eigenlijk toch wel in. Al bij al mogen we op een collectief gave prestatie terugblikken. En we moeten absoluut op dezelfde manier blijven verderwerken. En hopelijk komt er dan een einde aan het toch al lange rijtje van wedstrijden waar er iets meer inzat!"    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties