Spelers Dessel supporteren voor Anderlecht

Kristof Blomme
| 0 reacties
Spelers Dessel supporteren voor Anderlecht
Foto: © SC

Dessel speelt in de 1/16e finale van de Beker in het Constant vanden Stockstadion tegen Anderlecht. Een gedroomde affiche voor de tweedeklasser, enkele spelers zijn immers fervente supporters van paars-wit.

Toen Dessel Sport werd uitgeloot tegen Anderlecht zullen er waarschijnlijk enkele vreugdekreten te horen zijn geweest in Dessel. Vier spelers hebben een abonnement bij het grote Anderlecht. Nu komt hun grote wens uit, zelf voetballen in het Constant vanden Stockstadion. 

"Dinsdag heb ik met een knipoog de spelers gevraagd Anderlecht te observeren tijdens de Champions League. Zonder mijn verzoek zouden ze dat ook gedaan hebben, ze zijn immers fan. Vier spelers hebben een abonnement. Als onze kalender het toelaat wonen ze de matchen bij. Doelman Robin van Hoof traint zelfs in Anderlecht-kledij", aldus trainer Toelen in Het Laatste Nieuws.

Ondanks het respect en het besef dat Dessel weinig kans maakt is men niet van plan zich te laten afslachten. "We zullen ons volledig geven. Als het niet lukt, dan is dat maar zo. Ik zal pas tevreden zijn als Dessel zich getoond heeft. Een afgang moeten we ten allen prijze vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties