Newcastle vangt bot bij Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Newcastle vangt bot bij Ajax
Foto: © SC

Glenn Roeder, de manager van Newcastle United, is er opnieuw niet in geslaagd Ajax Amsterdam te overhalen om Klaas-Jan Huntelaar en Urby Emanuelson te verkopen aan de Magpies. Ajax wil het duo onder geen beding laten gaan.

Newcastle is momenteel bezig aan een moeilijk seizoen. De club uit het noorden van Engeland bezet momenteel de zeventiende plaats in de Premier League en dat is ver beneden de verwachtingen. Bovendien is Newcastle de minst scorende ploeg met slechts acht doelpunten. Roeder zoekt dus niet alleen spits maar ook wil hij nog een centrale verdediger en een linksachter bij zijn selectie halen.

Voor Roeder waren Emanuelson en Huntelaar de grote kandidaten om naar St. James' Park te komen. "Huntelaar en Emanuelson zijn twee spelers die ik erg bewonder, net zoals een hoop andere managers in het Premiership. Maar Ajax benadrukt dat ze niet te koop zijn", aldus Roeder in de Newcastle Evening Chronicle.

Afgelopen zomer had Newcastle ook al geen succes toen het in Nederland op zoek ging naar aanvallende versterking. Het greep toen naast Feyenoord-spits Dirk Kuyt die nu het mooie weer maakt bij FC Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties