Demol ontkent contacten met Lokeren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Demol ontkent contacten met Lokeren
Foto: © SC

Vandaag pakken de kranten Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen  uit met het nieuws dat Stéphane Demol, assistent-coach van René Vandereycken bij de Rode Duivels, trainer zou kunnen worden bij eersteklasser SC Lokeren. Op Sporza.be ontkent Demol de geruchten. 

Het Nieuwsblad had Stéphane Demol woensdagavond samen met Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht gespot in een restaurant in Breendonk. Demol bevestigt dat hij daar was, maar dan wel om heel andere redenen. Volgens Demol zou Lokeren op zoek zijn naar versterking en heeft het interesse in twee Grieken die hij nog getraind heeft bij Egaleo Athene. "De manager die mij toen naar Griekenland heeft gehaald, heeft mij als referentie opgegeven bij Lokeren. Maar ik ben geen spelersmakelaar hé", haast Demol zich. "Ik was daar bij wijze van vriendendienst. Ik heb Lambrecht gewoon informatie gegeven over die spelers. Ik had twee dvd's bij me en Lokeren is erg geïnteresseerd in één van die twee", aldus Demol op Sporza.be.

Demol voegde er nog aan toe dat de media eerst hun informatie moet controleren voor ze het de wereld insturen, al kan hij wel begrijpen dat er direct conclusies worden getrokken als ze hem en Lambrecht ergens zien. Demol is al bezig met een tekst te schrijven gericht aan de Belgische voetbalbond waarin hij de hele situatie uitlegt en hij gaat er dan ook vanuit dat de bond een communiqué zal verspreiden. [AN]

    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties