'Werder wordt een finale'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Werder wordt een finale'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond staat in Nou Camp de grote clash tussen FC Barcelona en het Duitse Werder Bremen op het programma. De Spaanse titelverdediger in de Champions League is verplicht om te winnen wil het niet veroordeeld worden tot de Uefabeker na de winter. De Catalanen konden nog maar twee keer winnen in het kampioenenbal namelijk thuis en uit tegen de Bulgaren van Levski Sofia.

Andres Iñiesta is bewust in de goede afloop van het duel voor Barcelona. Tegenover de Engelse krant The Guardian liet hij verstaan dat hij Werder Bremen een sterke ploeg vind maar dat het bij hem nog niet opgekomen is dat Barcelona er wel eens zou kunnen uitliggen. Voor Iñiesta is de opdracht simpel: winnen.

Voor Iñiesta heeft de wedstrijd van morgenavond het statuut van alles-of-niets. "Het wordt inderdaad een finale. We weten echter waar hun zwakke plekken liggen en ik ben er van overtuigd dat we ons gewoon zullen plaatsen voor de volgende ronde", aldus de luxe-invaller.

Mocht Barcelona zich morgen alsnog niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League, dan zorgt het voor een unicum. Het is namelijk nog nooit voorgekomen dat een regerende winnaar van de Champions League zich niet door de poulefase kon werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties