Anderlecht: twee uitgaande, drie inkomende transfers

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht: twee uitgaande, drie inkomende transfers
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat opnieuw voor een woelige transferperiode. Komende winter vertrekken wellicht twee spelers en komen er wellicht drie in de plaats, zo vertelt manager Herman Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws.

"Achteraan willen we er een rechtsback én een centrale verdediger bij", begint Van Holsbeeck. "Voor de rechtsback zijn we met een concrete piste bezig. Eén kans op twee dat hij tijdens de winterstop komt. Lukt het niet, dan komt hij zeker volgende zomer."

"Ook op het middenveld zoeken we versterking. Meer bepaald zoeken we iemand die Biglia moet kunnen ontlasten. Maar ook hier geldt dat het iemand moet zijn die ons kan versterken voor het niveau van tweede ronde Champions League. Vinden we niemand die aan dat profiel beantwoordt, dan wachten we tot volgende zomer en zoeken we ondertussen verder."

Tenslotte zoeken de Brusselaars ook naar een nieuwe centrale verdediger. Maar concrete namen noemt Van Holsbeeck opnieuw niet.

Ook qua uitgaande transfers is het voorlopig afwachten. Van Holsbeeck wil Yves Vanderhaeghe of Christian Leiva laten gaan, maar allebei is uitgesloten. Ook Mbo Mpenza of Serhat Akin mag vertrekken, op voorwaarde dat de andere dus blijft. 

Het worden dus ongetwijfeld interessante weken op het Astridpark.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties