Buffel niet tevreden bij 'The Gers'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Buffel niet tevreden bij 'The Gers'
Foto: © SC

Onze landgenoot Thomas Buffel is momenteel niet tevreden bij de Schotse topclub Glasgow Rangers. De middenvelder zit de laatste tijd meer op de bank dan hem lief is en de geruchten dat hij binnenkort andere oorden zal opzoeken, klinken dan ook steeds luider.

De 25-jarige Buffel staat volgende maand twee jaar onder contract bij The Gers. Glasgow Rangers kocht de West-Vlaming weg bij Feyenoord Rotterdam voor een transferbedrag van 3,5 miljoen euro. Na een goede start in Ibrox Park krijgt hij onder de Franse coach Paul Le Guen steeds minder speelgelegenheid.

Paul Courant, de zaakwaarnemer van Buffel, weet dat er verschillende buitenlandse clubs zijn die de verrichtingen van onze landgenoot volgen. Hij liet weten dat er al heel wat clubs geïnteresseerd waren toen Buffel bij de Rangers tekende en dat ze hem altijd blijven volgen zijn. Volgens Courant begrijpt Buffel wel dat er veel concurrentie is bij Glasgow Rangers maar hij wil spelen. Courant verwacht dan ook dat als Buffel op langere termijn geen basisplaats kan veroveren, club zullen bellen voor de Rode Duivel. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties