Genk stelt Coelho en Verhulst voor

Philippe Crols
| 0 reacties
Genk stelt Coelho en Verhulst voor
Foto: © SC

Al enkele weken was er veel te doen omtrent de nieuwe spits van Racing Genk. Vrijdag dan raakte bekend dat de Limburgers ook nog een tweede aanwinst zouden voorstellen. Uiteindelijk zijn Jaja Coelho en Davino Verhulst de nieuwe aanwinsten van de hersftkampioen. 

Wat betreft Jaja Coelho was iedereen vrij zeker sinds vrijdag. Zijn naam dook als één van de eersten op toen Bosnjak geblesseerd uitviel, maar pas na enkele andere pistes te hebben bewandeld kwam Willy Reynders terug bij de Braziliaan terecht. Coelho wordt gehuurd tot het einde van het seizoen. Genk heeft wel een aankoopoptie in het contract laten opnemen. De spits, die hier vorig seizoen nog bij Westerlo speelde, mislukte bij het Spaanse Getafe en hoopt om hier terug veel te kunnen spelen. 

De naam van de tweede aanwinst circuleerde ook al enkele dagen. Davino Verhulst is namelijk de tweede nieuwkomer bij Racing Genk. De doelman mocht bij Beveren vertrekken en wordt in Genk derde doelman na Bailly en Bolat. Verhulst tekende een contract voor de komende 3,5 jaar. Dat wil allicht ook zeggen dat Jan Moons weldra de overstap naar Lierse zal maken. [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties