Transferteller Lokeren staat al op 4

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Transferteller Lokeren staat al op 4
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren blijft niet bij de pakken zitten : na vier dagen in de transferperiode zit het al aan vier transfers : het gaat om drie middenvelders en een spits. Over de duur van de contracten is nog geen definitief uitsluitsel bekend.

Slavoljub Muslin wil Lokeren weer zo snel mogelijk naar boven loodsen in het klassement en zoekt daarom de ontbrekende stukjes om zijn team ineen te puzzelen. Van Dufer en Mbayo, twee snelle flankmiddenvelders, is al langer sprake. Grégory Dufer wordt gehuurd tot het einde van het seizoen met een aankoopoptie, met ex-speler Marcel Mbayo is er ook al een akkoord.

En Lokeren heeft nog een middenvelder beet : het gaat om de 27-jarige Serviër Ivan Jovanovic. Muslin drong aan op de komst van deze spelverdeler, die speelde voor OFK Belgrado. Over de duur van het contract bestaat nog onzekerheid, maar de Serviër tekent normaal voor 4,5 jaar. En Lokeren kon ook nog een spits overtuigen om te komen testen : de spits Alen Skoro is een Bosnische international. Hij scoorde 16 doelpunten in 30 wedstrijden bij het Oostenrijkse GAK en kende nog een periode bij Marseille.          
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties