Soccercup: Wetteren en Boom niet verder dan gelijkspel

Bart Hermans

In poule D is de wedstrijd tussen Standaard Wetteren en Rupel Boom op 4-4 geëindigd.

Wetteren komt op voorsprong via De Geyter.

Boom reageert direct en met een verre knal maakt Carlier de gelijkmaker.

Er is amper opnieuw afgetrapt of Wetteren komt wederom op voorsprong, De Ly scoort.

Vanop vrije trap scoort De Geyter zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, 3-1.

Rupel Boom zet een mooie actie op die over meerdere stations gaat. Van Der Westerlaken rond deze actie af met een mooi doelpunt, 3-2.

Geel voor Shabi, hierdoor komt Rupel Boom met vijf spelers te staan gedurende drie minuten.

Rupel Boom gaat op zoek naar de gelijkmaker, Carlier is er dichtbij maat vindt doelman Schollaert op zijn weg.

Aan de overkant is het wel raak, Mattis Persoons duwt de 4-2 voorbij doelman Autekie.

Een paar spelers van Rupel Boom raakt gefrustreerd , Laevaert maakt een gemene overtreding en krijgt terecht geel.

Mooie actie van Boom, Rits rondt af en scoort de 4-3.

In de laatste minuut van de wedstrijd komt Rupel Boom zelfs nog op gelijke hoogte met een doelpunt van Meeusen.