Jaar vol festiviteiten in Lokeren

Jaar vol festiviteiten in Lokeren
Foto: © SC

Dit jaar viert Sporting Lokeren '100 jaar voetbal in Lokeren'. Op een persconferentie gaf Patrick Orlans, commercieel directeur van de club, al wat info omtrent de festiviteiten. 

Lokeren staat voor een speciaal jaar. In 2007 is het immers 100 jaar dat er gevoetbald wordt in Lokeren. Op vrijdag twaalf januari staat al een receptie gepland. Die gaat vanaf 19 uur door op de parking van het Daknamstadion. Naast de groep AB Nono worden ook enkele oud-spelers en oud-trainers voorgesteld aan het publiek. Na die voorstelling is er nog tijd voor dans en muziek. Al de aanwezigen kunnen bovendien de ganse avond genieten van gratis eten en drank. 

Dit jaar staan ook nog tal van andere activiteiten op het programma. Zo is er onder andere in juni een gala-avond en wordt in augustus een exhibitiewedstrijd georganiseerd, mogelijk wordt PSV de tegenstander. Voor die partij staat er een match tussen de Rode Duivels van Mexico '86 en oud-spelers op het programma. "Maar er zullen nog tal van andere acitiviteiten aan het programma worden toegevoegd. Wij konden dit evenement toch niet zomaar laten voorbijgaan", aldus Orlans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties