Ook in Waregem hebben ze verbouwplannen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook in Waregem hebben ze verbouwplannen
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Ook bij eersteklasser Zulte Waregem slaat de bouwmicrobe toe die eerder al kietelde bij AA Gent, Anderlecht, Genk, Club Brugge en Sint-Truiden. "We willen een vernieuwd huis want we moeten een subtopper worden", verklapt SVZW-voorzitter Willy Naessens in De Morgen. Op 31 januari zal de preses spreken met het stadsbestuur van Waregem over zijn plannen.

"We zijn sportief en financieel te snel gegroeid en daardoor zitten we nu met een probleem inzake onze sportinfrastructuur. We willen een moderner stadion. Wellicht gaan we een studiebureau vragen om zich over onze plannen te buigen. We moeten nu eenmaal anticiperen en deze kans niet laten liggen. We willen van Zulte Waregem een subtopper maken. Doen we het nu niet, dan moeten we straks weer van te ver komen", aldus Naessens.

"Er is Anderlecht, er is Club Brugge, Standard en Genk en daarachter bengelt Gent. Wij willen ons nestelen tussen wat daar achter komt: Germinal Beerschot en Charleroi, dat soort clubs", zegt Willy Naessens over zijn ambities. Verder wil de club ook af van zijn veelbesproken semi-profstatuut. "Vroeger was de leiding in handen van mensen die naast hun werk voor de club ook nog een voltijdse job hadden. Nu wil ik dat de beslissingen genomen worden door fulltimewerknemers van Zulte Waregem", besluit Naessens. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties