Lambrecht: 'Spel Lokeren beste van België'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lambrecht: 'Spel Lokeren beste van België'
Foto: © SC

SC Lokeren staat momenteel op de voorlaatste plaats in de algemene rangschikking van de Jupiler League. Toch is voorzitter Roger Lambrecht er zeker van dat zijn club niet zal moeten meespelen in de eindronde van tweedeklassers laat staan zal degraderen.

SC Lokeren verloor afgelopen zondag op het veld van Standard Luik met 3-1, maar toch was de Lokeren-preses tevreden over het geleverde spel. "Als Slavoljub Muslin elke week voetbal kan brengen zoals tegen Standard, ben ik dolgelukkig. Dit was opnieuw het beste van België. Sinds Muslin hier vorig jaar vertrok, had ik niets meer gezien", liet de voorzitter weten in Het Laatste Nieuws.

"Voor een degradatie heb ik geen angst. Als ik ons zie spelen, dan kunnen we niet zakken. De ploeg staat weer op de rails en de kentering is ingezet. Ik kan weer slapen", aldus Lambrecht die nog altijd op zoek is naar een nieuwe spits. Vorige week was de Estse testspeler en bovendien goalgetter van Flora Tallinn Vjatcheslav Zahovaiko komen testen op Daknam, maar die werd doorgestuurd. De reden: hij wist de goal wel staan, maar bewoog niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties