De Cock heeft nog vier dagen

Dirk Pieters
| 0 reacties
De Cock heeft nog vier dagen
Foto: © SC

Het begint spannend te worden voor Olivier De Cock. De 31-jarige verdediger heeft nog vier dagen om een andere club te zoeken. De Cock zit bij Club Brugge op een zijspoor, maar kan momenteel geen nieuwe club vinden. 

Een verhuis naar Brussels zag De Cock niet zitten, maar voor de andere eerste en tweedeklassers is zijn zwaar contract bij Club onhaalbaar. "Er zijn meerdere opties in het buitenland. Nederland, Duitsland, Frankrijk en zelfs Italië en Engeland. Al begrijpen ze ook daar niet dat een speler met zo'n palmares met de reserven moet spelen", aldus zijn manager. Eén van die clubs zou het Engelse Leeds zijn. Leeds speelt momenteel in de Engelse tweede klasse. De Cock hoopt alvast dat hij er de komende dagen mag testen.

Het ziet er naar uit dat het nooit meer goed zal komen tussen Club Brugge en De Cock. Zo heeft de club, zonder hem te verwittigen, de inhoud van zijn kleedkamerkastje overgebracht naar de beloften. 

Het kan snel gaan in voetbal. Dat beseft nu ook de speler zelf ook. "Twee jaar geleden kon ik nog naar Wolfsburg, maar smeekten ze me om te blijven en een nieuw contract te tekenen." [TH]
                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties