Zuid-Koreaan op proef in Brugge

Kristof Blomme
| 0 reacties
Zuid-Koreaan op proef in Brugge
Foto: © SC

Na het afspringen van de transfer van Carl Hoefkens heeft Club nu een Zuid-Koreaan op proef. De linkerverdediger heeft 18 A-interlands achter zijn naam staan. 

Gisteren sprong de transfer van Carl Hoefkens naar Club Brugge af. Vooral vrouw Vanessa zou niet happig geweest zijn op een vertrek uit Engeland. Sportleider Degryse blijft alvast niet bij de pakken zitten. "We weten dat het moeilijk wordt centraal als Clement of Maertens uitvallen. De komende dagen moet blijken of er nog een andere oplossing mogelijk is."

Vrijdag kon Club alvast een tester verwelkomen. Het gaat om de 28-jarige Zuid-Koreaan Park Jae Hong. Hij is linksvoetig en kan zowel centraal in de defensie als op de linksachter uit de voeten. Hij speelt in eigen land voor Chunnam Dragon en kan er transfervrij vertrekken. Op training maakte hij al een goede indruk op trainers Ferrera en Van der Elst. Maandag speelt hij mee met de Brugse reserven. 

"Mogelijk trekken we hem nog aan, maar zeker is dat niet", aldus Degryse. Elke dag krijg ik tientallen managers aan de lijn. Ik heb een hele stapel faxen met interessante spelers liggen." Volgens de zaakwaarnemer van Park is Club een bekende naam in zijn land. "Sinds Seol hier gespeeld heeft weten we dat België een interessant voetballand is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties