Club kan twee PSG-Fransen huren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club kan twee PSG-Fransen huren
Foto: © SC

Club Brugge haalde tijdens deze wintertransferperiode nog geen versterkingen binnen, maar het zou naar verluidt op het punt staan om twee Fransen van Paris Saint-Germain te huren. Het gaat om de 26-jarige aanvaller Fabrice Pancrate en de 27-jarige linkermiddenvelder David Hellebuyck. Bij Club Brugge wil niemand nog het bericht bevestigen, maar vandaag zou wel over hun aanwerving worden beslist. 

Fabrice Pancrate komt bij PSG erg vaak aan spelen toe. Dit seizoen speelde hij al veertien competitiewedstrijden waarin hij één keer scoorde. David Hellebuyck (1 meter 78 en 73 kilogram) speelt nog maar sinds dit seizoen bij de Parijzenaars. Hij kwam in totaal twaalf keer in actie en ook hij kon één doelpunt aantekenen. De vorige twee seizoenen stond hij onder contract bij AS Saint-Etienne waar hij een basisspeler was.

Voorts besliste Club Brugge dat afgezien wordt van de aanwerving van de testers Park Jae-Hong en Marko Zoric. Deze laatste tekende nochtans in de slotfase van de reservenwedstrijd op Roeselare de gelijkmaker aan. Cedomir Janevski, de nieuwe coach, vond dat de tijd om ze te beoordelen te kort was en hij was niet zeker dat ze direct een meerwaarde konden zijn voor de huidige spelerskern.

Gisteren op training beperkten Jonathan Blondel (enkel) en Jeanvion Yulu-Matondo (kuit) tot het afwerken van de opwarming. Birger Maertens trainde ondanks een gebroken neus voluit en speelt vrijdag op Beveren met een masker. De competitietopper van de week nadien in het Jan Breydelstadion tegen Anderlecht wordt geleid door de Limburger Serge Gumienny. [AN]

    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties