Van Handenhoven trekt naar Nieuwkerken

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Van Handenhoven trekt naar Nieuwkerken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren doet op de laatste transferdag nog enkele spelers van de hand. Issa Traoré wordt voor zes maanden uitgeleend, Gunther Van Handenhoven vertrekt naar Nieuwkerken.

Gunther Van Handenhoven maakt nog altijd moeilijke tijden door. Toen Van Handenhoven eindelijk kon vertrekken bij La Louvière en naar Lokeren gaan, dacht hij dat hij zijn carrière zou gaan kunnen uitbouwen. Maar een blessure en vooral de zaak rond de met opzet verloren wedstrijd van La Louvière tegen Lierse, remden zijn loopbaan af. Wanneer de Belg zijn straf opgelegd kreeg kon Lokeren niet anders dan zijn speler voorlopig op non-actief zetten. Van Handenhoven won in evocatie en mag voorlopig terug voetballen en dus trok Nieuwkerken de middenvelder, op overschot in Lokeren, nu definitief aan.

Ook Issa Traoré speelt de komende zes maanden ergens anders. De aanvaller is op overschot bij Lokeren, dat spitsen Kovalenko en Armoumen aantrok. De club gelooft echter nog altijd dat de Burkinees talent heeft en leent Traoré dus slechts uit. Issa Traoré gaat het komende halfjaar spelen voor VW Hamme in tweede klasse.       
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties