Janevski: 'Anderlecht te pakken achteraan'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Janevski: 'Anderlecht te pakken achteraan'
Foto: © SC

Het gaat snel voor kersvers Club Brugge-trainer Cedomir Janevski. In zijn eerste thuismatch als hoofdcoach van blauwzwart ontvangt hij meteen aartsrivaal RSC Anderlecht. Allesbehalve een cadeau voor een trainer die de spelersgroep op zijn manier nog moet kneden. Toch heeft Janevski een pak vertrouwen in zijn spelers en dat vertrouwen wil hij ook bij de spelers terug hersteld zien.

Janevski liet bij zijn aanstelling weten dat Club een reeks overwinningen moet neerzetten. Makkelijker gezegd dan gedaan nu Anderlecht meteen op bezoek komt. "Anderlecht of Lierse, er zijn geen gemakkelijke wedstrijden meer. Iedereen dacht toch ook dat Club Roeselare zomaar eventjes opzij zou zetten. Mezelf incluis. Ik zei nog tegen mijn zoon dat het 2-0 zou worden, tja", aldus de Macedoniër in Het Nieuwsblad.

Janevski was zaterdagavond één van de gasten in de Anderlecht-tribune. "Ik vond niet dat er zoveel verschil was met de prestatie van Club tegen Roeselare. Alleen slaagden zij er wel in van te scoren en te winnen. Dat ze te pakken zijn? Je kan wel stellen dat Anderlecht momenteel niet op volle toeren draait, maar hun kwaliteiten blijven. En die liggen vooral vooraan. Achteraan zijn ze te pakken. Het zal er voor ons op aankomen om die paar kansen die we zeker zullen krijgen, ook te benutten", aldus Janevski.

"We zullen uiteraard beter moeten spelen dan tegen Beveren, maar tegen Anderlecht komen de spelers sowieso met een andere motivatie het veld op. De rivaliteit speelt ook mee. Ik schat de kansen op fifty-fifty. Het is niet omdat Anderlecht de kop speelt en wij het wat moeilijker hebben, dat we kansloos zijn. We gaan om te winnen, zeker omdat we thuis spelen", besluit de ambitieuze Club Brugge-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties