Steun Gio

Luc Goderis
| 0 reacties
Steun Gio
Foto: © SC

Op maandagmorgen 18 december 2006 werd nog maar eens duidelijk hoe vlug alles veranderen kan.  Toen Giovanni Vandenbussche en zijn vriend naar school fietsten was het in een flits bijna gedaan.  Gio blijft niet bij de pakken zitten en zijn levensmoed leidt hem op het goede pad. Ondertussen is hij reeds terug thuis bij zijn ouders in familiale sfeer.  Nu op weg naar de revalidatie, een lange weg maar Gio gelooft erin en doet alles om er terug te staan.  Stap voor stap toont hij wie hij is, dit met de sterkte en eigenheid die bij keepers gekend is.

De jeugd van KSV Roeselare wil Gio dan ook een steuntje in de rug geven.  Hoe kan dit ook beter dan in de voetbalsfeer door een benefietwedstrijd te organiseren.  Een nooit geziene uitgave van trainers tegen afgevaardigden, altijd samen naast de lijn, elk met zijn voetbalwetenschap.  Ze zullen het nu op het veld tonen wat voetbal is, met deze keer de jeugdspelers als supporters.

Wie zal winnen heeft geen belang, ’t is de Olympische gedachte die telt.  Voetbal vanuit zone, hollen (?) achter de bal en kijken hoe het moet…  Spektakel verzekerd.  Voor de scheidsrechters zal het een zware namiddag zijn, maar met de aanwezigheid van A-kern spelers wordt het een aparte ervaring…

Ter afsluiting van het gebeuren is er dan nog een Spaghetti-maaltijd om zowel kas als buikje te vullen, waarbij de volledige opbrengst integraal aan Gio en zijn ouders geschonken wordt.

Iedereen is alvast bij voorbaat bedankt om Gio te steunen en zowel afgevaardigden als trainers naar de overwinning te roepen.  Allen dus naar Schiervelde op zondag 18 februari.

Praktische info :

Zondag 18 februari 2007 - Schiervelde

Om 15u30 Benefietwedstrijd TRAINERS-AFGEVAARDIGDEN met aanwezigheid van de A-kern.

Om 17u30 Spaghetti-maaltijd

Kaarten te verkrijgen in de Kantine en Secretariaat.  € 5 wedstrijd, € 10 wedstrijd en spaghetti (inschrijven voor 10 februari),  â‚¬ 5 (min 12 jaar) wedstrijd en spaghetti (inschrijven voor 10 februari).

Info bij Marcel Verhanneman : 0498/939881

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties