Charlie Miller test bij Lierse

Charlie Miller test bij Lierse
Foto: © SC

Vandaag en morgen test de Schot Charlie Miller bij Lierse . De 30-jarige aanvallende middenvelder speelde de afgelopen drie seizoenen bij het Noorse Brann Bergen. Trainer Kjetil Rekdal kent Miller van de confrontaties tussen VÃ¥lerenga en Brann Bergen in de Noorse competitie, de Tippeligaen.
 
Miller begon zijn carrière bij Glasgow Rangers in 1993. Daarna trok hij naar Engeland maar noch bij Leicester noch bij Watford kon hij echt doorbreken. Hij keerde terug naar Schotland waar hij bij Dundee United aan de slag ging. In 2004 kwam hij bij Brann Bergen terecht.
 
Bij Brann was Miller alvast erg geliefd bij de supporters mede door zijn goede passes en technische bekwaamheid. Miller verkoos echter om centraal te spelen terwijl coach Mons Ivar Mjelde hem rechts op het middenveld bleef opstellen. Dit zorgde voor wrevel tussen beiden en nadat Miller dit publiek had gemaakt, werd het contract van Miller met onmiddellijke ingang verbroken.
 
De Schot is dus transfervrij en zou bij Lierse een contract kunnen tekenen tot het einde van het seizoen met optie voor een extra jaar als de club in eerste blijft. Rekdal hoopt dat Miller voor extra aanvallende kracht kan zorgen in het team en zo de nieuwe nummer “10” wordt.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties