Vrasene te sterk voor Terjoden-Welle

Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene te sterk voor Terjoden-Welle
Foto: © SC

    
Uit een pittige eerste helft puurde thuisploeg Vrasene voldoende vertrouwen om ook de scalp van Terjoden-Welle op te eisen. De bezoekers zochten vooral heil in een stevige verdediging. Die werd al snel aan het wankelen gebracht toen De Breucker en Van Elst na vijf minuten voor de eerste dreiging zorgden. Rond het halfuur werd de aanhoudende druk van de thuisploeg beloond. Een vrije trap van Van Elst werd door topschutter Raaymakers met het hoofd afgerond. Raaymakers en De Breucker werden voor de pauze nog gestuit door doelman De Baerdemaecker.
In de aanvangsfase van de tweede helft liet Andy Janssens een reuzenkans onbenut en het werd nog oppassen geblazen toen Vandenborre tien minuten voor inrukken alleen op doelman Deck afging. Toch stelde Vrasene de overwinning veilig toen de ingevallen Romero een vrije trap vanop 20 meter rechtstreeks in doel borstelde.
 
Doelpunten: 33’ Raaymakers 1-0, 87’ Romero 2-0.
 
Vrasene: Deck, Maes G, Vanderveken, Janssens A, Van Elst, Everaert, De Breucker, De Ryck, D’Eer, Verbeke, Raaymakers (84’ Romero).
 
Terjoden-Welle: De Baerdemaecker, Vandenbranden, Vermeulen, Bellon, De Backer, Vanderstockt, De Smaele, Pauwels (62’ Baert), De Mol (62’ Vandenborre), Martens, De Vos
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties