Combiregeling voor AA Gent - KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Combiregeling voor AA Gent - KV Mechelen
Foto: © SC

De veiligheidsdiensten en KAA Gent hebben op een coördinatievergadering met KV Mechelen beslist dat voor de Mechelse aanhang een combiregeling wordt opgelegd.
 
Concreet wil dat zeggen dat iedere geelrode supporter met een bus die geregistreerd is bij de supportersfederatie van KV Mechelen naar de wedstrijd moet reizen en uiteraard over een ticket moet beschikken. Alle reservaties van supportersclubs blijven dus geldig. De overige tickets staan ter beschikking van de verschillende supportersclubs. KV Mechelen had op de coördinatievergadering gevraagd om meer tickets en een bijkomend vak, maar dat zagen KAA Gent en de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken niet zitten. Bovendien werd de bekerpartij als risicowedstrijd gecatalogeerd en ook een combiregeling ingevoerd.

Op de wedstrijddag gelden strikte controles. Supporters van KVM zullen niet worden toegelaten tot de vakken van de thuissupporters, zelfs al hebben ze een ticket. "Indien er alsnog KVM-supporters in de thuisvakken terechtkomen, zullen ze onmiddellijk verwijderd worden indien hun aanwezigheid en/of gedrag aanleiding geeft tot een verstoring van de openbare orde," zo laat de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken in een mededeling aan Malinwa weten.
Bovendien laten de veiligheidsdiensten weten dat wie in de perimeter rond het stadion zonder ticket wordt aangetroffen administratief zal worden aangehouden en een overlastboete van 100 euro zal krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties