Lardenoit: 'Met het mes op de keel'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Lardenoit: 'Met het mes op de keel'
Foto: © SC

Beveren slaagde er zaterdag eindelijk nog eens in om twee keer te scoren. Dat was al van 25 november geleden. Maar de doelpunten Gervinho en Seka volstonden niet voor de overwinning. Een hattrick van Custovic veroordeelde de Waaslanders zelfs puntenloos huiswaarts te keren.
 
“We speelden met te weinig vertrouwen,” verklaarde Kristof Lardenoit. “De schrik om te verliezen zat er echt in. Na de wedstrijd was iedereen ontgoocheld want we hadden een goede zaak kunnen doen.” Maar zaterdag staat er voor de jongens van Walter Meeuws een zespuntenmatch tegen Lokeren op het programma. “Het wordt de match van de waarheid. We spelen nu echt met het mes op de keel,” aldus Lardenoit. Aan een gebrek aan motivatie zal het alvast niet liggen volgens de 23-jarige verdediger: “Iedereen is gemotiveerd. De wedstrijd leeft echt in de groep. Het is bovendien een derby en dat wordt door de supporters duidelijk op ons overgebracht.”
 
Een speciale voorbereiding treffen de Waaslanders niet voor de confrontatie met een rechtstreekse degradatieconcurrent. “We leven naar de wedstrijd toe zoals een andere en zullen zaterdag ons best doen om het tot een goed einde te brengen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties