Preud'homme wil trainer blijven

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Preud'homme wil trainer blijven
Foto: © SC

Michel Preud'homme wil nog een aantal jaren trainer blijven. Dat vertelde de oefenmeester van Standard gisterenavond in Studio 1. Preud'homme is dus niet van plan snel terug te keren naar zijn bureau.

Tot voor dit seizoen was Preud'homme nog technisch directeur van Standard. Daarnaast was hij ook voorzitter van de technische commissie van de Voetbalbond en werd hij zelfs genoemd als kandidaat-voorzitter. Maar toen sloeg het noodlot toe. Standard zette trainer Johan Boskamp aan de deur en technisch directeur Preud'homme nam zijn werk over. De ex-Rode Duivel verliet meteen al zijn functies om zich volledig toe te leggen op zijn werk als trainer. En Preud'homme lijkt niet van plan om snel terug te keren naar het bureauwerk.

"Neen, nu ik bezig ben, wil ik ook trainer blijven", stelt Preud'homme. "Als dat om één of andere reden op een bepaald moment niet meer bij Standard kan, dan maar bij een andere club. Daar heb ik absoluut geen probleem mee. Het is dus niet de bedoeling dat ik na mijn job als trainer terugkeer naar het bestuur van Standard."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties