Matthys: 'We laten ons zeker niet doen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Matthys: 'We laten ons zeker niet doen'
Foto: © SC

Bij Zulte Waregem hopen ze vanavond op een stunt in de thuiswedstrijd tegen het Engelse Newcastle United, maar de algemene verwachting is toch dat de West-Vlamingen te licht zullen uitvallen voor The Magpies. Tim Matthys, spits bij Zulte Waregem, weet dat iedereen realistisch moet blijven.

Matthys is vanavond de enige spits die coach Francky Dury kan opstellen, maar de man uit de Vlaamse Ardennen scoorde dan ook al vaak in het Uefa-bekertoernooi dit seizoen. Na zijn hattrick op het veld van Austria Wien was hij zelfs even lijstaanvoerder van de topschuttersstand van de Europese competities. "Ik stelde die topschuttersstand in als achtergrond op mijn computer. Mooi toch dat mijn naam daarbij staat", aldus de aanvaller in Het Nieuwsblad.

Matthys is erg gemotiveerd voor vanavond. "Dat ik de enige beschikbare spits ben, geeft me een boost aan zelfvertrouwen. Ik was de laatste dagen voorzichtig omdat ik blessures wou vermijden. We gaan ons zeker niet laten doen. Maar we moeten realistisch blijven. Newcastle is één van de rijkste clubs ter wereld. We hebben weinig kans om door te stoten, maar we zullen hen niets cadeau doen", besluit de altijd nuchtere Tim Matthys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties