Benitez blijft voorzichtig

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez blijft voorzichtig
Foto: © SC

Liverpool heeft in Barcelona een goede uitgangspositie verworven om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. Toch blijft Rafael Benitez voorzichtig nadat zijn ploeg met 1-2 won op Nou Camp.

Benitez voelde dat de stage in Portugal en de controverse rond de nachtelijke escapade van zijn spelers een positieve invloed had op de ploeg. Hij was blij voor John Arne Riise en Craig Bellamy dat uitgerekend zij de doelpunten hadden gescoord. Verder roemde hij de sfeer binnen het team en de overgave van zijn spelers. 

Benitez gaf toe dat Liverpool een behoorlijke kans heeft om door te stoten, maar riep op tot voorzichtigheid. Volgens hem is er nog niets beslist en moeten de Reds op hun hoede blijven voor de aanvallende spelers van Barcelona.

Frank Rijkaard wil de handdoek nog niet werpen. De trainer van Barcelona moest bekennen dat zijn team voor een moeilijke opdracht staat, maar riep op om positief te blijven. Volgens de Nederlander speelde Liverpool sterk, maar hij gaf meteen aan dat er nog een wedstrijd van negentig minuten overblijft om terug te slaan. Barcelona moet blijven aanvallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties