Gouden RSCA-spelers ontvangen op gemeentehuis

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Gouden RSCA-spelers ontvangen op gemeentehuis
Foto: © SC

Mbark Boussoufa, Daniel Zitka Mémé Tchité en Lucas Biglia werden gisteren op het gemeentehuis van Anderlecht ontvangen. De vier werden gehuldigd voor hun bekroningen tijdens het Gala Van de Gouden Schoen.

Een dikke maand geleden werd Boussoufa in Oostende gekroond als Gouden Schoen. Daniel Zitka werd als beste doelman verkozen, Mémé Tchité werd gehuldigd voor het mooiste doelpunt en Lucas Biglia ging met de Rookie-bekroning aan de haal. Redenen genoeg om de vier op het gemeentehuis te verwelkomen, zo vond burgemeester Jacques Simonet.

De vier kregen een chocolade bal overhandigd, Boussoufa kreeg bovendien ook een chocolade schoen. De winnaar van de Gouden Schoen moest de laatste maand trouwens regelmatig present tekenen op recepties, maar naar eigen zeggen valt dat allemaal best nog mee. "Zoveel recepties waren er niet hoor. Ik heb wel veel cadeaus gekregen van heel wat mensen, maar deze receptie is toch iets speciaals. Het is vooral ook leuk dat het samen met de andere jongens is", legt Boussoufa uit. "Ook uit Nederland en Marokko is er interesse en waren er al interviews. Zo mocht ik in Marokko langsgaan tijdens een tv-show."

"Deze individuele prijs is leuk, maar ik hoop nu een collectieve prijs te pakken. Dat zou het helemaal mooi maken', besluit Boussoufa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties