Selecties Club Brugge - STVV

Mario Lelievre
| 0 reacties
Selecties Club Brugge - STVV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond staat om 20.30 uur de wedstrijd tussen Club Brugge en Sint-Truiden geprogrammeerd. Club kon al drie keer na elkaar geen thuismatch meer winnen. Wil het nog meespelen voor de derde plaats is een overwinning absoluut noodzakelijk. Ook Sint-Truiden kan de punten goed gebruiken. De Limburgers tellen vier punten meer dan Beveren en Lokeren, de voorlaatsten in de stand.

Bij blauw-zwart sukkelt Blondel met een verrekking in de bil. Hij is out, net als Valgaeren, die last heeft van de rug. Ook jongeren Capon en Diallo zijn geblesseerd. Balaban en Daerden lopen er niet bij wegens schorsing. Zij worden vervangen door Salou en Leko. Klukowski en Vermant keren wel terug uit schorsing. Stijnen is hersteld, waardoor Verbauwhede opnieuw naar de bank verhuist.

Bij Sint-Truiden is Van Houdt dan toch niet speelklaar voor de match van vanavond tegen Club. De Truiense topschutter heeft last aan de adductoren. Ook Buvens viel tijdens de laatste training uit met een blessure aan de bil. HendrikxPeeters en Mbonabucya zitten al langer in de lappenmand en zijn er ook vanavond nog niet bij. Bij STVV keert Sishuba terug uit schorsing. Boeckx krijgt terug de voorkeur op Deelkens in doel. 

De Brugse selectie ziet er als volgt uit: Clement, Dreesen, Englebert, Gvozdenovic, Salou, Ishiaku, Klukowski, Leko, Lutun, Maertens, Priske, Stijnen, van Heerden, Vandelannoite, Verbauwhede, Vermant, Vermeulen en Yulu-Matondo.

Houwaart selecteerde volgende spelers: Boeckx, Deelkens, Van Oudenhove, Vanczak, Hayen, Mulemo, Wisniowski, Cadu, Simaeys, Delorge, Chimedza, Debroux, Bogaerts, Joannes, Sishuba, Munyaneza en Bouslama.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties