Broos moest gisterenavond eens vloeken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Broos moest gisterenavond eens vloeken
Foto: © SC

Hugo Broos heeft gisteren eens flink gevloekt toen hij zag dat titelconcurrent Anderlecht gisterenavond in de absolute slotfase van de partij tegen SC Lokeren alsnog gelijk kon maken via de Argentijn Nicolas Frutos. "We worden nooit kampioen als zij zoveel geluk blijven hebben", aldus de Brabander.

Het was al voor de derde keer dit seizoen dat Anderlecht in de slotminuut nog punten uit de brand wist te slepen. Broos volgde de wedstrijd van zijn Brusselse ex-werkgever niet via televisie of de radio. "Ik word na verloop van tijd zot. Ik heb af en toe eens op Teletekst gekeken. Na de match keek ik een laatste keer en ik moet zeggen dat ik toch eens hard gevloekt heb toen ik zag dat er 1-1 stond. Voor hetzelfde geld verliest Anderlecht. Je kunt niet zeggen dat het geluk van Anderlecht aan het keren is. Zo zullen wij nooit kampioen worden", aldus Broos in Het Nieuwsblad.

Vanaf woensdag kunnen Genk en Anderlecht aan elkaar mentale klappen uitdelen. Woensdag is er al de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België in het Fenixstadion. "Ik vind dat drieluik eigenlijk wel vervelend. De ploeg die één mooie zege pakt, doet vertrouwen op. We moeten daarom de beker en de competitie goed gescheiden houden. Ik heb wel een voorkeur. Ik zou het liefst van al de titel pakken", besluit Broos.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties