Kortrijk-spelers dachten aan staking tegen Club

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kortrijk-spelers dachten aan staking tegen Club
Foto: © SC

KV Kortrijk won dit weekend wel zijn competitiewedstrijd met 2-1 van Dessel, toch is er heel wat onenigheid binnen de club. Zo kondigen de spelers en trainers van KV Kortrijk een persstop af vlak voor de dubbele bekerconfrontatie met Club Brugge.

“De spelers verontschuldigen zich nu al bij de pers, maar de reden is dat de bekerpremie niet in samenspraak met de spelers werd vastgelegd. Er waren ook al problemen met de premies tegen Sint-Truiden. Dat nog niet alles betaald zou zijn, kan ik noch bevestigen, noch ontkennen. De spelers benadrukken wel dat de betalingen voor de competitie altijd correct gebeuren”, aldus KVK-trainer Hein Vanhaezebrouck.

Voorzitter van KV Kortrijk, Allijns, was niet te spreken over de reactie van de spelers. “Dit is imagobeschadiging van de club. Er mag wat meer appreciatie komen vanuit de spelersgroep.” Even dachten de spelers zelfs aan staken, maar daar wou de oefenmeester geen commentaar op geven. Wel zei voorzitter Allijns nog het volgende over een eventuele staking. “Ach, we hebben een goede belofteploeg.” [VI]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties