Analyse Stuttgart is grote favoriet

Philippe Crols
| 0 reacties
Stuttgart is grote favoriet
Foto: © SC

De kwartfinales zijn achter de rug in de DFB Pokal. Echt grote verrassingen vielen er niet te noteren. Eigenlijk verliep alles zoals verwacht werd. Stuttgart is de grote favoriet voor de eindzege.
 
Woensdag stond de topper van de kwartfinales op het programma. Stuttgart voetbalde zich in negentig minuten voorbij HBSC dat een week eerder nog 0-0 kwam gelijkspelen bij het nummer twee uit de Bundesliga.
 
Op dinsdag al had Frankfurt de enige tweedeklasser van het gezelschap wandelen gestuurd. Offenbach verloor op eigen veld met 0-3 van de degradatiekandidaat uit de eerste Bundesliga. Takahara was goed voor twee goals.
 
Ook Wolfsburg kwalificeerde zich min of meer verwacht ten koste van Alemannia Aachen. Al snel voetbalde de ploeg van Peter van der Heyden een 2-0-voorsprong bij elkaar. Die klap kwam Aachen niet meer te boven, maar het kan hoedanook terugblikken op een geslaagd bekeravontuur na de zege tegen Bayern in de vorige ronde.

En ook geen echte verrassing in Nürnberg. Daar kwalificeerde de thuisploeg zich ten koste van Hannover. Het had daar wel strafschoppen voor nodig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties