Hassan trekt mogelijk weer naar Istanbul

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hassan trekt mogelijk weer naar Istanbul
Foto: © SC

Als het van onze landgenoot Eric Gerets afhangt, speelt de Egyptenaar Ahmed Hassan volgend seizoen gewoon weer in de Turkse Süper Lig. Dat schrijft de krant Het Nieuwsblad vandaag. Galatasaray, de club waar Gerets coach is, is fel gecharmeerd door de middenvelder. Op het einde van het seizoen zou de club hem terug naar Istanbul willen halen.

 Het is ondertussen stilaan duidelijk geworden dat Anderlecht Hassan op het einde van dit seizoen niet zal kunnen houden. De speler die al negen keer scoorde tijdens deze competitie en vorig weekend tegen Charleroi dé individuele prestatie van het seizoen afleverde, gaf eerder al aan terug naar Egypte te willen omwille van familiale omstandigheden. Maar door de goede prestaties van Hassan, zijn er toch al wat clubs geïnteresseerd in de diensten van de Egyptische international.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Gerets al zijn akkoord gegeven over een mogelijke transfer en zou er al onderhandeld worden tussen speler en club. Hassan speelde tot vorig seizoen tien jaar naeen in de Turkse competitie. Eerst stond hij onder contract bij Kocaelispor en trok hij vervolgens naar Denizlispor, Gençlerbirligi en Besiktas waar Anderlecht hem afgelopen zomer transfervrij weghaalde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties