Bosnjak: 'Ik ben er terug klaar voor trainer'

Philippe Crols
| 0 reacties
Bosnjak: 'Ik ben er terug klaar voor trainer'
Foto: © SC

Ivan Bosnjak was dinsdag een opgemerkte gast op de Genkse training. De spits die al een aantal maanden buiten strijd is trainde zelfs ook al eventjes mee met de groep. 

De Kroaat zelf was met kinesist Gert Vandeurzen revalidatie-oefeningen aan het doen, maar aan het einde van de training trainde hij toch even mee met de groep en dat deed hem zichtbaar deugd. Ook Hugo Broos was aangenaam verrast: "Het is ongelooflijk hoe hij voor zijn sport leeft. We moeten hem echt afremmen, maar hij heeft al enorm hard gewerkt om te staan waar hij nu staat. Waar een normaal iemand zes maanden voor nodig heeft, heeft hij er vier nodig", aldus de Genkse trainer op de website van Racing Genk. 

De revalidatie van Bosnjak verloopt dus voorspoedig en Broos sluit niet uit dat hij aan het einde van het seizoen nog enkele wedstrijden kan meespelen. "We gaan hem echter niet forceren", vertelde de Genkse oefenmeester. Bosnjak zelf is er al helemaal klaar voor. "Ik ben klaar trainer. Ik doe woensdag opnieuw mee", grapte de spits tegen Broos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties