Englebert: 'Ben woedend en gefrustreerd'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Englebert: 'Ben woedend en gefrustreerd'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Sinds de bekerpartij van afgelopen woensdag op het veld van tweedeklasser KV Kortrijk is de persstop bij de spelers van Club Brugge voorbij. De krant Het Laatste Nieuws sprak met de als 'rotte appel' afgeschilderde Gaëtan Englebert.

"Inwendig ben ik woedend en gefrustreerd. In Brugge zijn de resultaten al twee jaar slecht en ondertussen doen al even lang  de meest dwaze geruchten de ronde. Dat iemand anoniem zulke geruchten durft verspreiden, vind ik laf en het laagste wat er is. Ik heb nooit gelachen met Jan Ceulemans en had geen problemen met Gert Verheyen. Waar komt al die onzin toch vandaan? Dat we geen ploeg vormen op het veld heeft niks te maken met een slechte mentaliteit, maar wel met een gebrek aan complementariteit. Het klikt gewoon niet", aldus de Waalse Bruggeling.

Englebert weerlegt ook de kritiek dat hij een stapper zou zijn. "Ik heb een vrouw en kinderen. De laatste keer dat ik een discotheek ben binnengestapt, moet zo'n tien jaar geleden zijn. Dat de fans me uitfluiten, doet pijn. Ik weet dat ik onverschilligheid uitstraal, maar ik ben zo niet. Alleen mijn gezicht is zo en dat is een probleem", besluit Englebert. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties