Standard opnieuw titelkandidaat?

Kristof Blomme
| 0 reacties
Standard opnieuw titelkandidaat?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staan er in de Jupiler League nog twee partijen op het programma. AA Gent ontvangt Cercle Brugge in het Ottenstadion. Standard gaat op bezoek bij Roeselare. Mits winst komen de Rouches terug tot op vijf punten van leider Genk. 

AA Gent zag Club Brugge gisteren terugkomen tot op één punt. Bovendien moeten de Oost-Vlamingen winnen om nog voluit mee te doen voor de derde plaats. Cercle Brugge nestelde zich de laatste weken in de middenmoot. Groen-zwart staat twaalfde en telt acht punten meer dan Beveren. Bij de Buffalo's kan Smoje allicht nog niet aantreden. Ook Olufade is twijfelachtig. Svetlicic is geschorst tegen zijn ex-ploeg. Cercle speelt zonder de geblesseerden Artz, Van Mol, Slovic, en Boi. Gjuzelov, Pivaljevic en Denys moeten geschorst toekijken. 

Standard moet winnen in Roeselare om de druk op Genk en Anderlecht hoog te houden. Bovendien is ook de derde plaats nog geen zekerheid. Roeselare heeft een uitstekende thuisreputatie. Het verloor op eigen veld enkel van Charleroi. De West-Vlamingen spelen zonder Smits, Vanderhaeghe en Peeters. De Vleeschauwer en Dufoor zijn twijfelachtig. Barbé zit opnieuw in de kern. Bij Standard is enkel Conceiçao geblesseerd. Voor de rest kan Preud'Homme rekenen op alle kernspelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties