Van Holsbeeck zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Holsbeeck zondag in Studio 1
Foto: © SC

Met nog acht speeldagen voor de boeg wordt de titelstrijd in de Jupiler League met de speeldag spannender. In Studio 1 volgt Frank Raes de laatste rechte lijn naar de titel op de voet. Zondag bespreekt hij de 27ste speeldag met voetbalkenners Filip Joos en Gilles De Bilde.

Vóór de start van de competitie waren bijna alle kenners het eens: Anderlecht wordt net zoals vorig seizoen landskampioen. Nu, acht maanden later, deelt Anderlecht de favorietenrol met Racing Genk. Eén week voor de topper tegen Standard is puntenverlies tegen het sukkelende SK Lierse uit den boze, want Anderlecht heeft grote ambities. Stilaan worden de plannen voor een nieuwe moderne voetbaltempel concreet. Ook sportief wil het vooruit: manager Herman Van Holsbeeck ging de voorbije weken op zoek naar vers bloed in Argentinië en Brazilië. In eigen land houden zijn scouts uitblinkers als François Sterchele en Karel Geraerts in het oog. Zondag is Van Holsbeeck terug in het land en vertelt hij aan Frank Raes hoe hij Anderlecht weer op de Europese kaart wil zetten.

Zondagavond is Limburg in de ban van dé derby. Racing Genk ontvangt dan Sint-Truiden. Is Genk bekomen van twee opeenvolgende mokerslagen tegen Anderlecht en Bergen? Of kan STVV na zeven jaar nog eens winnen in het Fenixstadion? Ook het nummer vijf in de stand, Club Brugge, komt zondagavond in actie. Club moet op bezoek bij Moeskroen. Studio 1 toont een ruime samenvatting van Racing Genk - Sint-Truiden en van Moeskroen - Club Brugge.

Na 60 gemiste en 85 gescoorde strafschoppen zijn de vedetten van 'Pinanti is Pinanti' nog met acht. De eerste kwartfinale is meteen een mooi duel. Ex-ploegmakkers Marc Van der Linden en Henrik Andersen nemen het zondag tegen elkaar op.

Studio 1, zondag 1 april om 22u50.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties