Janssens: 'We halen Beveren nog in'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Janssens: 'We halen Beveren nog in'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het 1-1-gelijkspel op het veld van AEC Bergen is hekkensluiter Lierse SK ervan overtuigd dat het zich nog kan behoeden voor een rechtstreekse degradatie naar de tweede klasse. Volgende week komt Sint-Truiden VV op bezoek in het Herman Vanderpoortenstadion. Zeker Chris Janssens gelooft er nog fel in.

"Ik weet wat er volgende week gaat gebeuren. Ik weet wat er op het spel staat. Als we volgende week kunnen winnen, staan we er weer bij. Dan kunnen we Beveren onder druk zetten. Na het gelijkspel tegen Bergen denk ik echt dat we het nog gaan halen. Dat heb ik onze supporters na de wedstrijd van zaterdag ook gezegd: we pakken ze nog", aldus Janssens op de website van de club.

De middenvelder kwam ook nog eens terug op de spelersstaking van vorige week maandag. "Wij hebben helemaal niet gestaakt. Lierse komt weer onterecht negatief in het nieuws. We hadden gesproken over de voorbije wedstrijd en de 'omstandigheden'. 's Avonds was dat alweer opgelost en de rest van de week hebben we gewoon getraind. Zoveel was er ook niet aan de hand. Van een gewone vis werd een walvis gemaakt. Neem nu dat pensioensparen. Van Zulte-Waregem heb ik nog geen euro pensioensparen gehad, maar dat komt niet in de krant. Begrijp je wat ik daarmee bedoel?", besluit Janssens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties